Dan Puric, unul din cei mai bine cotati actori din Romania, are o relatie sentimentala cu Ileana Olteanu, ea insasi o actrita apreciata.  „Da, sunt impreuna cu Ileana Olteanu, dar acest aspect face parte din viata mea personala, despre care nu vorbesc niciodata. Daca vrea cineva detalii, sa-mi dea 47.000 de euro, ca sa-mi deschid si eu un Centru Cultural European”, a dezvaluit Puric intr-un interviu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei doi parteneri de viata au un apartament pe care l-au scos recent la inchiriat, Ileana postand si cateva poze edificatoare, la cererea celor care au fost interesati de oferta.  „Pentru ca mi s-au cerut fotografii, am revenit cu anuntul...Inchiriez ap.2 camere, semidecomandat...vis a vis de metrou Iancului. Bloc reconditionat. Etaj 3. Nu are vedere la strada. Deci, e liniste...300 euro pe luna”,  a scris partenera de viata a lui Dan Puric.

  Apartamentul este mobilat auster, iar pe peretii sufrageriei se pot observa mai multe icoane, Puric fiind recunoscut ca un ortodox practicant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si