Victima are aproximativ 33 de ani și înjunghierea s-a produs în zona toracelui. Potrivit primelor informații, marinarul a fost adus la mal cu ajutorul salvatorilor din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), fiind apoi preluat de cadrele medicale și transportat la spital, scrie  Replicaonline.ro.

Citeste si: Un bărbat de 38 de ani din Constanța și-a ucis tatăl cu cuțitul, în incinta unei societăți comerciale

Potrivit presei locale, marinarul se afla pe o navă sub pavilion turc, iar agresorul este un alt membru al echipajului. Nava se afla în rada exterioară a Portului Constanţa.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Marinarul, transportat de urgență la spitalul județean din Cosntanța

[Sursa foto: Sindicatul ARSVOM]

Mesajul transmis de IPJ Constanța

În această seară, 6 februarie, polițiști din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o navă pavilion străin, un bărbat de 33 de ani, ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător în zona toracelui, de către un alt membru al echipajului.

Victima a fost transportată la spital în stare conștientă, se precizează în comunicatul IPJ Constanța. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii de investigații criminale de la transporturi maritime, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului și luării măsurilor legale.

Citeste si: Bărbatul care a trăit 15 ani într-un bordei sub pământ a primit o rulotă. Care este singura dorință a bărbatului

„Astăzi 06.02.2022 nava Sar Artemis a fost solicitată de către MRCC Constanța să intervină în rada exterioară a portului Constanța la o navă pentru preluarea unei persoane de sex masculin ,ce prezenta mai multe plăgi (posibil prin înjunghiere).

Persoana a fost predată în siguranță și cu semne vitale către serviciul de ambulanță Constanța“- se arată într-un mesaj al sindicatului ARSVOM Constanța. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si