Autoritățilen belgiene, printre care pompierii și poliția maritimă au căutat ore întregi, dar până la această oră, românul nu a fost găsit.

Citeste si: Un avocat brazilian a fost ucis de un român. Tragedia a avut loc într-un club din Portugalia: „A murit singur într-o altă țară, unde își căuta visul“

Circumstanțele în care marinarul de origine română a căzut peste bord nu sunt momentan cunoscute.

Marinarul, un bărbat de naționalitate română, a ajuns în apă și nu a mai reapărut. A fost solicitată intervenția serviciilor de urgență și în special au efectuat percheziții cu o dronă și un elicopter, dar fără succes. A fost informată și „Celula persoanelor dispărute”.

În acest moment căutările sunt în desfășurare.

Ilona, o moldoveancă de 16 ani, e dispărută de zile întregi în Italia. Adolescenta s-a certat cu mama sa: „Întoarce-te acasă”

Ilona, o adolescentă din Republica Moldova, în vârstă de 16 ani, a fost dată dispărută în Italia. Tânăra este acum căutată în Ravenna, regiunea Emilia-Romagna după ce a plecat de acasă, fără să anunțe, în urma unui conflict cu mama sa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama Ilonei Bogus este disperată. Nu știe nimic despre fiica ei de mai bine de cinci zile. Adolescenta în vârstă de 16 ani, originară din Republica Moldova și care locuia în Alfonsine, în zona Ravenna a plecat de acasă joi, în plină ceartă cu mama ei. Femeia îi ceruse în repetate rânduri să-i arate telefonul mobil cu care trimitea mesaje. Fără să stea pe gânduri, fata a plecat de acasă.

„Din păcate nu avem nicio veste, ci mai multe rapoarte care nu s-au dovedit a fi adevărate. Au venit din diverse locații, inclusiv chiar și din afara provinciei, cum ar fi din Rimini și San Giovanni di Ostellato din provincia Ferrara. Sunt și cei care susțin că au observat-o într-un supermarket din Russi sau că mânca porumb în Bagnacavallo”, a mărturisit mama adolescentei de 16 ani.

Citeste si: O româncă a fost sechestrată în casa sa din Italia de iubitul ei. Bărbatul a încuiat apartamentul și a plecat la bar, să bea

Despre motivul care a izbucnit conflictul și a determinat plecarea Ilonei de acasă, mama fetei a susținut că aceasta stătea adesea pe telefon.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„La fel ca marea majoritatea colegilor ei, ea stătea adesea pe telefonul ei mobil. Pe lângă mesaje și discuții cu prietenii, îi plăcea să urmărească videoclipuri amuzante. Joi seară a apărut ceva neobișnuit. Noi eram la masă, am observat imediat acea ajustare continuă în smartphone-ul ei.

M-a frapat faptul că soseau atât de multe mesaje, pe care apoi le-a șters rapid. Am întrebat-o pur și simplu de la cine sunt și mi-a spus că discută cu un prieten. Am rugat-o de mai multe ori să-mi arate telefonul, dar ea a refuzat. Au venit mesaje de la un grup, al cărui nume nu-mi amintesc bine, de băieți moldoveni cu domiciliul în Italia. Ilonei nu i-a plăcut și a coborât în ​​curte și nu s-a mai întors în casă”,  a mai dezvăluit mama Ilonei.

Citeste si: Interlop român, decizie incredibilă. S-a predat autorităților din Italia: „Trebuie să înfrunt această situație într-o țara cu o Justiție corectă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si