În timp ce Cosmin Dan le-a spus judecătorilor că totul a fost o joacă, iar el a avut intenţia doar să o sperie pe Valentina, Antonio spune cum s-a întâmplat totul. Alături de el au fost audiaţi şi Radu Clonţ şi Alexandru Naum, cei care au adus benzina, dar şi Anisia, iubita lui Cosmin de atunci.

Citeste si: Un martor a povestit la proces detalii CUTREMURĂTOARE despre cum și-a omorât iubita buzoianul Cosmin Dan: ”A lovit-o în față, dar i-a dat una și în ficat! Apoi a stropit-o cu benzină și..”

Antonio este cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor. A spus în faţa instanţei cum, la un moment dat, Anisia a făcut o poză cu Valentina şi i-a trimis-o lui Cosmin Dan, scriindu-i "Am aflat".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 30 de persoane evacuate, după ce un incendiu a izbucnit într-un hotel din Băile Herculane

"Era nervos, a început să ţipe, strigând la Valentina: de ce te bagi în relaţia mea? Îţi dau foc, te omor! Am văzut că era băut şi drogat. A intrat în dormitor, a luat-o la bătaie, dându-i palme în cap, a lovit-o şi cu pumnii, aplicându-i o lovitură în zona ficatului.

A continua să o lovească. La un moment dat a luat masa pe care erau paharele şi sticla şi a aruncat-o spre ea. S-a ferit, dar masa a atins-o pe spate. A luat-o de păr. Am încercat cât am putut să îl îndepărtez. A încercat şi Anisia, dar nu a avut prea multă forţă, fiind operată la coloană. Valentina ţipa, că va chema Poliţie. A luat un scaun şi l-a aruncat spre ea, dar a agăţat un alt scaun şi s-a lovit singur la cap.
Striga la mine că eu l-am lovit. am reuşit să îl îndepărtez până la uşa de la intrare. L-a sunat pe Clonţ şi i-a zis "adu-mi o sticlă cu benzină, că eu pe asta o omor, îi dau foc". Valentina urla de spaimă şi striga la el să termine că nu a făcut nimic. După zece minute a apărut Clonţ: ia, dă-i foc!". Am auzit clar că am fost lângă”, spune Antonio.

Sursa: spynews.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si