Un martor important în dosarul uciderii omului de afaceri sibian a făcut dezvăluiri despre noaptea în care a avut loc jaful urmat de crimă, chiar în casa bărbatului. 

Martorul a oferit informații prețioase despre persoana care l-ar fi ucis cu adevărat pe Adrian Kreiner.

Martor: „A arătat cum a strâns victima de gât”

Laurențiu Ghiță, în vârstă de 35 de ani, bărbatul extrădat la finalul anului 2023 din Scoția în cazul jafului din casa afaceristului Adrian Kreiner, ar fi chiar autorul crimei.

El este acuzat de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată.

suspecti criminali kreiner

Cei trei suspecți criminali ai lui Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: Apar noi informații în cazul Adrian Kreiner. Cine i-ar fi ajutat pe principalii suspecți să intre în locuința afaceristului din Sibiu?

Atacatorul ar fi primit informații importante de la un prieten al omului de afaceri, iar Laurențiu Ghiță ar fi vrut doar să îl adoarmă pe Kreiner, deoarece încerca să se apere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Laurențiu Ghiță a fost adus în România la finalul anului 2023, din Scoția, și a fost dus direct la Tribunalul din Sibiu, acolo unde i-a fost confirmat mandatul de arestare în lipsă.

Conform probelor la dosar, el ar fi autorul crimei lui Adrian Kreiner.

adrian kreiner

Un martor important în dosarul uciderii omului de afaceri sibian a făcut dezvăluiri despre noaptea în care a avut loc jaful urmat de crimă.

[Sursa foto: Facebook]

„Laurențiu a arătat cum a strâns victima de gât, prinzând-o cu gâtul între braț și trunchi, afirmând că doar a încercat să îi dea somn, pentru că victima opunea rezistență.(...) Laurențiu manifesta o puternică stare de regret, întrucât era foarte credincios și nu-l interesa neapărat răspunderea penală cu privire la fapta sa, ci răspunderea în fața lui D-zeu, întrucât fapta aceasta nu se poate ierta.

Laurențiu era dărâmat, nici nu se putea orienta în spațiu", se arată în declarația din dosar, conform antena3.ro

Citește și: Presupusul lider în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner s-ar ascunde în Asia

Acestea ar fi detalii pe care chiar inculpatul le-ar fi povestit într-un cerc restrâns, după ce a aflat că victima sa murise.

Totodată, unul dintre martori le-a explicat anchetatorilor că Costin Zuleam ar fi plănuit atacul. El ar fi fost și cel care ar fi primit pontul de la un prieten care i-ar fi spus că milionarul are sume mari de bani în casă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si