Close sidebar
Close sidebar

Un martor important în dosarul crimei lui Adrian Kreiner a făcut dezvăluiri despre ucigașul afaceristului: „A arătat cum l-a ucis. Nu-l interesa răspunderea penală”

Au apărut noi detalii în cazul crimei din Sibiu, în care omul de afaceri Adrian Kreiner a fost jefuit și omorât în bătaie de trei bărbați necunoscuți. Un martor în dosarul crimei face dezvăluiri despre noaptea în care a avut loc crima.

Ana-Maria Costea,

Au apărut noi detalii în cazul crimei din Sibiu, în care omul de afaceri Adrian Kreiner a fost jefuit și omorât în bătaie.

[Sursa foto: Facebook/Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un martor important în dosarul uciderii omului de afaceri sibian a făcut dezvăluiri despre noaptea în care a avut loc jaful urmat de crimă, chiar în casa bărbatului. 

Martorul a oferit informații prețioase despre persoana care l-ar fi ucis cu adevărat pe Adrian Kreiner.

Martor: „A arătat cum a strâns victima de gât”

Laurențiu Ghiță, în vârstă de 35 de ani, bărbatul extrădat la finalul anului 2023 din Scoția în cazul jafului din casa afaceristului Adrian Kreiner, ar fi chiar autorul crimei. El este acuzat de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Cei trei suspecți criminali ai lui Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: Apar noi informații în cazul Adrian Kreiner. Cine i-ar fi ajutat pe principalii suspecți să intre în locuința afaceristului din Sibiu?

Atacatorul ar fi primit informații importante de la un prieten al omului de afaceri, iar Laurențiu Ghiță ar fi vrut doar să îl adoarmă pe Kreiner, deoarece încerca să se apere.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Laurențiu Ghiță a fost adus în România la finalul anului 2023, din Scoția, și a fost dus direct la Tribunalul din Sibiu, acolo unde i-a fost confirmat mandatul de arestare în lipsă.

Conform probelor la dosar, el ar fi autorul crimei lui Adrian Kreiner.

Un martor important în dosarul uciderii omului de afaceri sibian a făcut dezvăluiri despre noaptea în care a avut loc jaful urmat de crimă.

[Sursa foto: Facebook]

„Laurențiu a arătat cum a strâns victima de gât, prinzând-o cu gâtul între braț și trunchi, afirmând că doar a încercat să îi dea somn, pentru că victima opunea rezistență.(...) Laurențiu manifesta o puternică stare de regret, întrucât era foarte credincios și nu-l interesa neapărat răspunderea penală cu privire la fapta sa, ci răspunderea în fața lui D-zeu, întrucât fapta aceasta nu se poate ierta. Laurențiu era dărâmat, nici nu se putea orienta în spațiu", se arată în declarația din dosar, conform antena3.ro

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Presupusul lider în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner s-ar ascunde în Asia

Acestea ar fi detalii pe care chiar inculpatul le-ar fi povestit într-un cerc restrâns, după ce a aflat că victima sa murise.

Totodată, unul dintre martori le-a explicat anchetatorilor că Costin Zuleam ar fi plănuit atacul. El ar fi fost și cel care ar fi primit pontul de la un prieten care i-ar fi spus că milionarul are sume mari de bani în casă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI