Close sidebar
Close sidebar

Un medic a fost pus sub acuzare de malpraxis la 9 ani dupa ce se spune ca ar fi ucis un bebelus - O mama spera ca macar in ultima clipa sa ii fie facuta dreptate

Un medic care ar putea avea pe constiinta moartea unui copil, este la un pas sa scape basma curata. O mama se chinuie de 9 ani sa-si gaseasca dreptatea. Doctorul Dan Tutunaru, acuzat de malpraxis de o pacienta, s-a prezentat astazi in fata legii ca sa i se aduca la cunostinta noua incadrare penala.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ceva probleme" care, in urma cu un an si jumatate, au pus capat unei vieti nevinovate. Medicul Dan Tutunaru considera ca a facut totul ca la carte.

Cosmarul parintilor a inceput in octombrie 2008, cand, dupa o sarcina normala, 16 ore de travaliu si mai multe complicatii au facut ca bebelusul sa vina pe lume la granita dintre viata si moarte.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Parintii copilului au sustinut tot timpul ca medicul este vinovat de starea celui mic si ca ar fi trebuit sa ii faca cezariana mamei, pentru a evita pericolele.

Astazi, medicul Dan Tutunaru a fost pus sub acuzare.

Dosarul pentru care s-a facut plangere in urma cu 9 ani a ajuns, in sfarsit, pe mainile procurorilor. Totusi intr-un an si jumtate, potrivit legii, cazul ar putea fi prescris.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI