Practic, abuzurile sexuale s-ar fi petrecut pe parcursul întregii sale cariere, una de peste 30 de ani. În acest sens, autoritățile iau în calcul ca numărul victimelor să fie încă unul mult mai mare, potrivit Metro.

Percheziții au avut loc în casa bărbatului, acolo unde investigatorii au găsit un jurnal în care erau descrise cu lux de amănunt abuzurile sexuale la care îi supunea pe minori. Mai mult decât atât, numele victimelor erau și ele menționate, astfel încăt polițiștii au reușit să îi identifice în scurt timp.

Citeste si: Accident grav la Neamț: Doi bărbaţi au murit și șapte au fost răniți. A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cât de bogat este Gelu Voican Voiculescu! Revoluţionarul bătut şi scuipat la comemorarea Revoluţiei are o pădure de 10 hectare!

Citeste si: Hotelul din Calafat al lui Gică Popescu a ajuns o ruină! Clădirea pare abandonată şi e plină de igrasie!

Până în prezent, 229 de persoane au fost interogate și 197 dintre ele au recunoscut că au fost victimele unui abuz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si