Situație cum numai în filme vezi. Un medic de familie dintr-un sat bihorean a refuzat să vină să constate decesul unei bătrâne cardiace, care a fost găsită moartă în casă.

Motivul este unul inedit. Cadrul medica se afla în ziua lui liberă.

Femeia fusese descoperită fără viaţă, în propria sa locuinţă, pe 1 iunie, de fiica și ginerele acesteia. Oamenii au sunat la medicul de familie, care locuieşte în apropiere ca să constate decesul.

A refuzat să constate decesul pentru că era în ziua liberă

Doctorul i-a refuzat pe membrii familiei bătrâne și a motivat că este liber. Oamenii au sunat apoi la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță care a constatat că „pacienta nu prezenta semne vitale”. Apoi, a fost eliberată o fișă de deces necesară pentru ca familia mai apoi să se ocupe de cele necesare în vederea înmormântării femeii, potrivit  ebihoreanul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O femeie a fost găsită moartă într-un apartament din Onești. Mai multe echipaje de poliție și pompieri au intervenit

Membrii familiei bătrânei s-au plâns inclusiv primarului, care nu a avut ce face pentru că, potrivit legii, medicul de familie avea dreptate. Astfel, el nu era obligat să constate decesul dacă nu era, formal, la serviciu.

O femeie a fost găsită moartă într-un apartament din Onești

O nouă tragedie a avut loc în județul Bacău, acolo unde o femeie a fost găsită fără suflare în propria locuință.

Acceasta locuia într-un apartament din orașul Onești.

Femeia  ar fi fost găsită fără suflare  în cursul zilei de marți, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri.

Citește și: O mamă şi-a ucis fiul de doar 5 ani, ca să se răzbune pe fostul iubit: "Îți promit că nu-l vei mai vedea"

„În cursul zilei de 13 Iunie a.c.,  Garda de Intervenție a Detașamentului de Pompieri Onești  a fost solicitată să intervină pentru deblocarea ușii de acces, a unui imobil din Municipiul Onești, strada Aleea Parcului” se arată în comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si