Medicul a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, pentru luare de mită, după ce a cerut iniţial 9.500 de lei, iar apoi 6.000 de lei pentru a realiza o intervenţie chirurgicală.

Medicul a fost prins în urma unui flagrant

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că la data de 24 martie, procurorii au început urmărirea penală a unui medic pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

Citeste si: VIDEO- Tânăra din Constanța care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate a fost condamnată la un an și 3 luni de închisoare cu suspendare

Acesta a primit suma de bani la martora denunțătoare la data de 24.03.2022 și a fost prin în urma unui flagrant realizat la un cabinet privat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Moarte suspectă în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 31 de ani a căzut de la etajul 6 pe scara interioară a blocului

“La data de 3 martie 2022 inculpatul, medic în cadrul Institutului Oncologic Bucureşti, a pretins suma de 9.500 de lei, cuantum pe care l-a redus apoi la suma de 6.000 de lei, pentru a realiza o intervenţie chirurgicală în cadrul unităţii medicale menţionate, sumă pe care a primit-o de la martora denunţătoare la data de 24.03.2022”,

se arată în comunicat.

S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile

Parchetul a sesizat vineri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București pentru dispunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Citeste si: Un traficant român de persoane a fost arestat în Ungaria

Cercetările în acest caz sunt efectuate de Parchetul Tribunalului București și de Direcția Anticorupție.

Cine este medicul arestat

Medicul arestat este un bărbat în vârstă de 47 de ani, de origine siriană. Acesta opera atât în cadrul Institutului Oncologic din București, cât și în mai multe clinici private din Capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si