Close sidebar
Close sidebar

Un medic din Iasi anunta ca nu ii va mai trata pe cei care au protestat in Piata Victoriei: ”Cand vi s-au inchis spitalele, ati stat ca niste sobolani”

Reactie furibunda a unui medic dupa protestele de aploare care au avut loc duminica seara in Bucuresti si in marile orase din tara.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fost director al Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi, medicul Razvan Constantinescu, a anuntat pe Facebook ca nu ii va mai tratat pe cei despre care afla ca au participat la proteste sau planuiesc sa mearga la astfel de manifestatii, informeaza stirile ProTV.

ALIENARE EXPERIMENTALa. Eu nu cred ca mai exista un popor in lume care sa stea ca mielul cand i se ia si sa protesteze cand i se da. Pare un experiment medical”, a scris medicul inainte de protestele de duminica.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nu este prima reactie de acest fel a medicului. in timpul protestelor din luna februarie, acesta i-a catalogat drept ”cretini” pe cei care au iesit in strada. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI