Un medic ginecolog din Giurgiu se pare că a fost prins în flagrant, în timp ce lua mită pentru efectuarea unei operații de cezariană, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro. Despre ce sumă ar fi vorba?

Medic ginecolog, prins în flagrant în timp ce lua mită

Un medic ginecolog din Giurgiu a fost prins în flagrant, de autorități. Bărbatul se pare că a luat sute de lei mită, pentru efectuarea unei operații de cezariană.

medic

Foto simbol- medic

[Sursa foto: istockphotos]

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea şi la delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au realizat marţi, 23.04.2024, prinderea în flagrant de luare de mită a unui medic ginecolog din cadrul Spitalului Judeţean Giurgiu, ar fi transmis Direcţia Generală Anticorupţie, conform antena3.ro.

Conform sursei citate anterior, ar fi vorba de o sumă în valoare de 900 de lei. Doctorul ginecolog ar luat 700 de lei mită pentru el, iar 200 de lei ar fi ajuns la alte persoane din secție. Mita ar fi avut ca scop efectuarea unei operații de cezariană.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Unde se află mama lui Cătălin Cherecheș? Femeia s-a întors în țară și și-a reluat viața pe care o lăsase în urmă, după condamnarea fiului său

oameni cu un plic in mana

Foto simbol- oameni care țin un plic în mână

[Sursa foto: istockphotos]

Medicul se pare că a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Autoritățile ar continua ancheta sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, ar fi cercetat pentru luare de mită

Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, se pare că este cercetat pentru luare de mită, conform Observator.

Acesta ar fi acuzat că a luat mită suma de 16 milioane de lei. În ciuda acuzațiilor care îi sunt aduse, Iulian Dumitrescu ar fi declarat că își va continua candidatura la alegerile locale, fiind o decizie personală pe care urmează să o ia, precizează sursa citată mai sus.

Citește și: Radu Mazăre a contestat decizia de respingere a liberării condiționate. Ce urmează pentru fostul edil al Constanței?

Există o Constituţie în ţara asta şi Constituţia a fost făcută de nişte oameni mai deştepţi şi decât mine şi decât dumneavoastră şi conform Constituţiei şi cred că ştiţi că am dreptul să candidez. Există un Statut al partidului, care a fost făcut de nişte oameni şi mai deştepţi decât mine şi conform Statutului am dreptul să candidez, dar există o decizie personală pe care trebuie să o iau eu , ar fi declarat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si