Close sidebar
Close sidebar

Un medic homeopat din Constanta a fost arestat, dupa ce a abuzat o fetita de 11 ani. Copila a intregistrat ce se intampla in timpul sedintelor de acupunctura

Un medic homeopat de 39 de ani din Constanta a fost arestat pentru abuz, dupa ce copila de 11 ani a povestit perversiunile la care a fost supusa in timpul consultatiilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fetita avea probleme cu coalana asa ca parintii au decis sa o duca la medicul Victor Emilian Bot, vestit in oras, pentru sedinte de acupunctura si presopunctura, pentru care plateau 100 de lei, relateaza stirileprotv.ro.

Dupa prima sedinta, tanara i-a povestit unei prietene ce s-a intamplat, apoi parintilor. La urmatoarea sedinta, cu ajutorul politistilor, tranara a mers la cosult cu un aparat de inregistrat. Fara sa o mai agaseze de data aceasta, barbatul incerca sa isi gaseasca scuze.

"Medic- Te deranjeaz??

Fetita- da

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Medic- Data trecuta nu ai zis. Iertare, ma ierti?

Fetita- Da sa stiti ca am spus unei prietene, mi- a spus sa le spun parintilor.

Medic- Ei, las? imi cer iertare, imi cer scuze.

Fetita- O sa le spun parintilor.

Medic- Imi cer iertare, scopul era de armonizare am vrut sa te deschizi. Poate nu a fost corect si sanatos dar sincer nu am facut ceva rau. Tu esti o fata extraordinara. Nu stiu ce sa fac sa îndrept lucrurile.

As vrea sa se puna punct, nu sunt batjocoritor de copii."

Barbatul a fost ridicat de politisti si dus la audieri, unde si-a recunoscut fapta. El a fost arestat 30 de zile pentru abuz.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI