Close sidebar
Close sidebar

Un medic homeopat din Constanta, condamnat la peste 4 ani de inchisoare pentru viol si corupere a minorilor

Un medic homeopat a fost condamnat, joi, de Judecatoria Constanta, la patru ani si doua luni de inchisoare cu executar, decizia instantei nefiind definivita si putand fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Judecatorul Bodgan Arhip, de la Judecatoria Constanta, a dat, joi, decizia in dosarul in care medicul homeopat Victor Emanuel Bot a fost trimis in judecata, scrie news.ro.

Decizia Judecatoriei Constanta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare la Curtea de Apel Constanta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Victor Emanuel Bot a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta pentru doua infractiuni de viol si una de corupere, victimele sale avand varste de sapte, 11 si 13 ani.

Toate faptele s-au petrecut in cabinetul medicului homeopat, unde victimele se aflau pentru sedinte de reflexoterapie sau consultatie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI