S-au pregatit pentru a pune diagnostice si a trata boli, in niciun caz pentru a tine piept agresiunilor. Cu toate acestea medicii sunt tot mai des agresati fizic sau verbal.

Ultima victima: un medic pediatru de la spitalul Marie Curie.

"A inceput o bataie de-a binelea, intai cu palmele, apoi cu picioarele, dar, dupa leziunile costatate ulterior, si cu pumnii"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicul Mihaela Balgradean lucreaza de mai bine de trei decenii in aceasta unitate medicala, insa atata agresivitate nu i-a fost dat sa vada.... pana acum.

Totul a inceput in urma diagnosticului cu care parintii nu au fost de acord.

Medicul agresat a depus plangere, acum trebuie sa faca investigatii suplimentare pt ca leziunea de la nivelul ochiului pare destul de grava. Din pacate, legea care i-ar apara pe medici nu a trecut de Parlament, iar, de curand, chiar a primit aviz negativ din partea Guvernului.

Urmariti materialul video: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si