Close sidebar
Close sidebar

Un medic pediatru, luat la pumni si picioare, de niste parinti nemultumiti cu diagnosticul pe care medicul i l-a pus copilului lor

Culmea agresivitatii in spital. Un medic pediatru s-a trezit luat la palme si picioare, de parintii nemultumiti de diagnosticul pus copilului lor. Va avertizam urmează informatii care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-au pregatit pentru a pune diagnostice si a trata boli, in niciun caz pentru a tine piept agresiunilor. Cu toate acestea medicii sunt tot mai des agresati fizic sau verbal.

Ultima victima: un medic pediatru de la spitalul Marie Curie.

"A inceput o bataie de-a binelea, intai cu palmele, apoi cu picioarele, dar, dupa leziunile costatate ulterior, si cu pumnii"

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Medicul Mihaela Balgradean lucreaza de mai bine de trei decenii in aceasta unitate medicala, insa atata agresivitate nu i-a fost dat sa vada.... pana acum.

Totul a inceput in urma diagnosticului cu care parintii nu au fost de acord.

Medicul agresat a depus plangere, acum trebuie sa faca investigatii suplimentare pt ca leziunea de la nivelul ochiului pare destul de grava.

Din pacate, legea care i-ar apara pe medici nu a trecut de Parlament, iar, de curand, chiar a primit aviz negativ din partea Guvernului.

Urmariti materialul video: 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI