Lu-K Beats, membru fondator și producător al trupei Șatra B.E.N.Z a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, care i-a îngrijorat pe fani. Artistul se află în aceste momente la spital și are nevoie urgentă de sânge.

Lu-K Beats, puternic afectat de pierderea lui Nosfe

Anul 2023 nu a fost deloc unul ușor pentru această trupă extrem de îndrăgită și apreciată de tinerii din România.

Artiștii au pierdut unul dintre membrii trupei, și anume pe Nosfe care a încetat din viață pe 16 octombrie 2022, după un concert.

El este Lu-K Beats, membrul trupei Șatra B.E.N.Z

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefania Costache și-a pierdut mama de Paște și tatăl în Ajun de Crăciun, din cauza băuturii

Acesta a suferit un infarct la vârsta de doar 37 de ani, lăsând în urmă o fetiță de 7 ani, dar și o soție extrem de îndurerată. Și colegii săi au suferit enorm după pierderea lui Nosfe și cu greu au mai putut să se mobilizeze la concerte fără el. Luca George și-a făcut și un tatuaj cu chipul lui Nosfe, la o lună după vestea teribilă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Dacă te inspir, ești omul meu. Am nevoie de tine mereu” a fost mesajul care a fost tatuat alături de chipul lui Nosfe.

@lukbeats

i miss you so much 😔

♬ original sound- Lu-K Beats

Ce probleme de sănătate are membrul trupei Șatra B.E.N.Z?

La scurt timp după ce a fost postat, mesajul a fost distribuit și de alte persoane, astfel încât Lu-K Beats să poată fi ajutat la timp. De altfel, mai mulți apropiați ai artistului au declarat pentru Spy News că artistul se confruntă cu probleme la stomac, probleme care s-ar agravat în timp. Așadar, acesta a fost nevoit să se interneze la spital pentru mai multe investigații, dar și pentru o posibilă intervenție.

„Cine este dispus, am nevoie de oameni, să îmi doneze sânge la orice centru de donare, în numele Luca George Iulian, pentru Spitalul Județean Ilfov. Mulțumesc!”, este mesajul postat, în urmă cu câteva ore de Lu-K Beats, pe pagina de Instagram.

Mesajul postat de Lu-K Beats pe contul său de Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mădălina Crețan, soția regretatului rapper Nosfe, primele dezvăluiri din culisele tragediei de anul trecut: "Nu m-am ocupat de înmormântare. Eu aveam nevoie de calmante în zilele alea"

”El are niște probleme cu stomacul de foarte mult timp, iar din păcate după anul acesta care nu a fost deloc ușor pentru el, s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, au confirmat apropiații artistului pentru sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si