Un accident s-a produs pe DN 14, în această dimineață, în zona Sibiului. Un microbuz a lovit o casă, iar trei persoane au fost transportate la spital. Ceilalți trei pasageri din microbuz au refuzat îngrijirile medicale.

Citeste si: Descoperire macabră pe străzile din Arad. Polițiștii au găsit trupul unui bărbat

„Din primele cercetări efectuate rezultă faptul că şoferul unui microbuz condus spre Mediaş a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile pe partea stângă a direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un imobil.

Este vorba despre un microbuz mixt, capacitate 5+1 plus marfă, în care se aflau 5 pasageri, adulţi şi conducătorul auto, toţi 6 din judeţul Harghita. Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, şi doi pasageri, de 25, respectiv 31 de ani, au fost transportaţi la spital, conştienţi. În continuare, se fac cercetări în vederea stabilirii cauzei şi circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul. În zonă se circulă îngreunat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Citeste si: Scene șocante în Dej: doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Un bărbat de 41 de ani a suferit un traumatism cranian acut, un bărbat de 24 de ani și-a rupt o mână, iar un altul, de 31 de ani, are o suspiciune de fractură.

Citeste si: O femeie și un bărbat au decedat într-un accident pe DN1

Accident pe DN 1, în prima zi de Paște

Două persoane, o femeie în vârstă de 53 de ani și un bărbat în vârstă de 20 de ani au murit duminică, în prima zi de Paște, pe DN 1 Braşov-Sibiu, aproape de localitatea brașoveană Ucea.

Citeste si: Tragedie în Bihor. Un băiețel de 3 ani a fost zdrobit de un autoturism

Potrivit informațiilor oferite de Poliție, două  autoturisme  au intrat în coliziune, iar unul dintre acestea  s-a răsturnat de pe carosabil.

Citeste si:  VIDEO| Un tânăr a fost înjunghiat în apropiere de sediul poliției

În urma accidentului, două persoane, șoferii celor două mașini, au rămas încarcerate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si