Un microbuz înmatriculat în Ucraina s-a răsturnat în România, lângă localitatea bihoreană Valea lui Mihai. În el se aflau 11 persoane, dintre care cinci copii.

Citeste si: Ce afaceri deţin oligarhii ruşi care s-au întors împotriva lui Vladimir Putin?

Cei 11 pasageri au fost evaluați medical

Accidentul a avut loc marți seara. "În accident au fost implicate 11 persoane, din care şase adulţi şi cinci copii, aflaţi într-un microbuz cu numere de Ucraina", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buhor, Camelia Roşca.

Citeste si: Ce țări au mai fost invadate de Rusia după al Doilea Război Mondial

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Toți cei 11 pasageri au fost evaluați medical, iar două persoane, un bărbat și o femeie, au fost transportați la unitatea de primiri urgențe Oradea.

Accident rutier în Piatra Neamț cu o mașină din Ucraina

În cursul zilei de sâmbătă, O maşină în care se aflau şase cetăţeni din Ucraina a fost implicată într-un accident rutier, pe Dn 15, în judeţul Neamţ, după ce femeia aflată la volan, în vârstă de 45 de ani, a adormit, iar maşina a intrat într-un capăt de pod.

Femeia a fost singura rănită în evenimentul rutier.

Citeste si: Volodimir Zelensky, în ipostaza de comediant. Cum arăta când era concurent la „Dansez pentru tine”

„Din primele cercetări a reieşit că în timp ce o femeie de 45 de ani, cetăţean ucrainean, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 15, în localitatea Dulceşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care a intrat într-un capăt de pod.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto.

Citeste si: Statuia de ceară a lui Putin a fost retrasă din Paris. Cine îi va lua locul

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a anunţat IPJ Neamţ. În autoturism se mai aflau și cei doi copii ai femeii, un băiat de patru ani și nora conducătoarei auto, în vârstă de 22 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si