Close sidebar
Close sidebar

Un microbuz s-a răsturnat în urma unui accident cu un autoturism. O persoană a ajuns la spital

Accident, noaptea trecută, într-un sens giratoriu din Pitești. Un microbuz s-a răsturnat în urma coliziunii, iar o persoană a ajuns la spital.

Diana Puiu,

Un microbuz s-a răsturnat în urma unui accident cu un autoturism. O persoană a ajuns la spital

[Sursa foto: Arhivă ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, pompierii au asigurat măsurile necesare cu privire la eventuarea izbucnirii unui incendiu.

„Trei persoane au fost monitorizate de către echipajele medicale, iar una este transportată la spital de către paramedicii SMURD cu dureri la un membru superior (posibil suspiciune fractură)”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Citește și: Eveniment rutier în Târgu Neamț. O femeie a fost rănită, după ce a intrat cu mașina într-un gard

Eveniment rutier în Târgu Neamț. O femeie a fost rănită, după ce a intrat cu mașina într-un gard

Ieri, 14 februarie, un accident s-a produs pe strada Mărășești în orașul Târgu-Neamț. Evenimentul a fost anunțat prin apel la 112 la ora 17.06. La fața locului au ajuns pompieri, echipajul SMURD și polițiști.

Citește și: A murit pe scaunul din dreapta, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren

În urma cercetărilor a reieșit faptul că, în timp ce o femeie, de 40 de ani, din Răucești, conducea un autoturism, pe strada Mărășești, ar fi inițiat o manevră de depășire.

Aceasta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în gardul unui imobil.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  Accident rutier pe Centura București. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Conducătoarea auto a fost rănită în urma accidentului.

A murit pe scaunul din dreapta, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren

Sfârșit tragic, luni, în localitatea Nădab din Arad. Un autoturism a fost lovit pe DN79, la trecerea de nivel cu calea ferată.

Un bărbat a rămas încarcerat între fiarele mașinii, iar șoferul de 33 de ani a ajuns la spital pentru înhrijiri medicale. Mașina în care se aflau a fost lovită de un tren cu 60 de călători. Detașamentul de Pompieri Garda 2 Chișineu-Criș a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Citește și:  VIDEO- Mașină spulberată de tren în județul Suceava. Două persoane au murit

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma accidentului tragic au rezultat două victime, una fiind inconștientă.  Pompierii  au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, dar prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cea de-a doua victimă, șoferul, a fost găsit conștient și cooperant.
Mecanicul de locomotivă și cei 60 de călători nu au solicitat îngrijiri medicale. În urma accidentului, pasagerul autoturismului a fost declarat decedat.

Citește și: Tragedie pe autostrada A1: Un mort și un rănit în urma unui accident rutier

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI