Traficul de pe Valea Oltului, între Vâlcea și Sibiu s-a blocat complet marți dimineață, după un accident în lanț. Trei autoturisme, un TIR și un microbuz s-au ciocnit.
Accidentul s-a produs la km 202+250 al DN7 E 81, între Călimănești și Brezoi.

Citeste si: Carambol cu trei mașini și un microbuz, în Arad

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că ar fi avut loc o coliziune între un autotren (încărcat cu ciment), trei autoturisme și un microbuz cu opt persoane- cu tot cu șofer, în urma căreia a rezultat rănirea conducătorului auto

și a unui pasager din microbuz. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Traficul este blocat total”, a menționat inițial purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea.

Citeste si: Un bărbat de 74 de ani pe motoscuter, lovit de un șofer de 70 de ani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„La fața locului s-au deplasat echipaje de la Garda de Intervenție (GI) Brezoi, de la GI Râmnicu Vâlcea, precum și ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. În total, au fost evaluate șase persoane, dintre care două au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea, iar patru persoane au refuzat transportul la spital”, a precizat Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

În zonă se circulă alternativ, benzile de pe un sens de mers fiind blocate.

Un bărbat de 74 de ani pe motoscuter a fost lovit de un șofer de 70 de ani

Doi bărbați cu vârste de 74, respectiv 70 de ani au fost implicați în această după amiază într-un accident. Șoferul unui autoturism, cel în vârstă de 70 de ani, l-a lovit pe bărbatul de 74 de ani care se afla pe motoscuter.

Citeste si: VIDEO| O copilă, de 14 ani, a murit după ce a căzut de la etaj. Familia este în stare de șoc

„Ieri după-amiază, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, despre producerea unui eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un motoscuter, pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu.

Citeste si: Marius Ionașcu a pierit în accidentul aviatic de la Colibița. El avea 65 de ani și era afacerist

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului motoscuterului, un bărbat de 74 de ani, din municipiul Giurgiu. Acesta a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale  ”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si