Close sidebar
Close sidebar

Un MiG 21 s-a prabusit in judetul Constanta. Pilotul roman a fost recuperat de echipele de salvare

UPDATE: Pilotul avionului MIG 21 Lancer apartinand Fortelor Armate Aeriene care s-a prabusit in judetul Constanta a fost recuperat de catre echipele de salvare, fiind preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la spital, a declarat pentru News.ro prefectul de Constanta, Adrian Nicolae. El a precizat ca pilotul este in stare buna. n avion de vanatoare MiG21 Lancer s-a prabusit astazi in judetul Constanta, la 8 kilometri de baza militara Mihail Kogalniceanu.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Avionul de vanatoare s-a prabusit intre Culmea si Ovidiu, la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Mihai Kogalniceanu, intr-un zbor de antrenament, la ora 11:14.

Din primele informatii, nu sunt victime, pilotul reusind sa se catapulteze.

Martorii au povestit ca au vazut avionul prabusindu-se si au vazut o flama la impactul cu solul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Adrian Jiga, purtator de cuvant al aeroportului Mihail Kogalniceanu, a declarat la Digi24 ca era vorba despre un pilot roman la mansa avionului.

In acest moment, ambulanta a ajuns la el, insa nu poate oferi detalii despre starea sa de sanatate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI