Cu toate că, la început, Sorin Constantinescu nu era o persoană cunoscută publicului, miliardarul a intrat puternic în zona de social-media și prin poveștile lui din cazinourile din București. În primă fază a devenit cunoscut cu poveștile sale despre jucătorii celebri care i-au călcat pragul în cazinoul pe care-l deținea, cum ar fi Giovani sau Victor Becali, ori chiar Gigi Becali sau Gabriel Vlase, care potrivit lui, jucau sume uriașe.

Citeste si: Un italian a ajuns la culmea disperării: Din cauza facturilor mari la energie, și-a obligat soția să nu se spele

Miliardarul a ajuns recent în Londra, acolo unde a observat că cerșetorii români au aceleași mesaje scrise pe carton, care ar trebui să stârnească mila trecătorilor. 

"Bună seara, prieteni. Azi am făcut puțin marketing pentru cerșetorii români din Londra. Am mers pe stradă vreo 4-5 kilometri și am văzut vreo 20 de cerșetori pe aici, prin centru, toți români și toți aveau aceleași cartoane, același mesaj, același scris. Am văzut aici o femeie, când am ieșit de la restaurant și i-am zis 'doamnă, de-aia nu primiți bani, că oamenii nu sunt proști. Dacă oamenii trec pe lângă voi și văd că aveți acelasi mesaj, acelasi scris, își dau seama că e treabă organizată.

Și zice femeia 'te rog, domnule, scrie și mie un mesaj că ai dreptate, de-aia nu mai primește baba bani'", a povestit Sorin Constantinescu pe contul său de Tiktok.

Gestul miliardarului a fost filmat și publicat pe TikTok

În imaginile postate pe una dintre cele mai populare rețele de socializare de la noi din țară se poate observa dialogul dintre româncă și miliardar.

Femeia îi dă cartonul și o cariocă și îl roagă pe "regele cazinourilor" să-i scrie un alt mesaj.

Citeste si: Un bărbat din Neamț a sunat la 112 de 364 de ori în acest an. Ce motive a indicat acesta

"Am eu cariocă, da' nu-ți bați joc de mine! Că-s albă în cap",  i-a spus cerșetoarea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Cum să-mi bat joc? Doamne ferește! De-aia nu vă mai dă lumea bani, că scrie pe toate cartoanele la fel. Vă scriu eu un mesaj nou. Înțelegi? Scriem în engleză. Gata, v-am scris un mesaj nou, de-ăsta nu mai are nimeni!" a fost răspunsul lui Constantinescu.

"Hai că ești român de-al meu, să-ți dea Dumnezeu sănătate! Merge carioca?" a întrebat românca. 

"Merge, merge!" a replicat miliardarul. 

"Da' ce-ai scris aici, să știu și eu..." a întrebat curioasă femeia.

"Am scris 'Ajută-mă, mi-e foame!'" i-a explicat "regele cazinourilor". 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Doamne ajută!". 

Citeste si: Fiul lui Adi Mutu, scandal uriaș la un spital din Capitală

La final, după ce a ajutat-o pe româncă, Sorin Constantinescu le-a dat și câte 10 lire cerșetorilor care se aflau în zonă. 

Citeste si: Durere fără margini pentru familia lui Alexandru. A fost ucis în bătaie în Olanda

@sorinconst

 

♬ original sound- Sorin Constantinescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si