Close sidebar
Close sidebar

Un milion de români aşteaptă lună de lună pomană din partea statului! Mulţi preferă să stea degeaba şi să încaseze ajutorul social decât să-şi caute de muncă

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Antonel Stanescu e unul dintre romanii care asteapta, luna de luna, bani de la stat. O viata i-a primit fara sa miste un deget!

In aparenta sanatos, barbatul recunoaste ca nu a lucrat o zi! O boala grea l-ar face sa stea cu mainile in san.

La adapostul suferintei, barbatul incaseaza un ajutor social care il tine odihnit. Ca sa ne arate ca intr-adevar e chinuit de boala, ne-arata o fisa medicala.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Luat la intrebari, recunoaste insa ca si daca ar fi sanatos, tot nu si-ar cauta de lucru. Noua lege a asistatilor a fost promulgata recent, iar cei apti cei apti fie muncesc, fie raman fara ajutor social.

Pe barbatul pe care l-am gasit prin partile Moldovei, munca il sperie mai tare decat foamea! 

"Sa-l taie ca ma descurc eu. Il taie, il taie. Pai si de ce o sa traiti? Gasesc eu, ca nu dau in cap la oameni sa stau la puscarie, inchis.

Nici acolo nu vreau"

Asistatii sociali apti de munca, dar care refuza doua oferte, raman fara banii de la stat. Vestea n-a ajuns insa la urechile tuturor.

Romania se confrunta cu o criza acuta a fortei de munca, in vreme ce 1 milion de romani stau degeaba, arata Barometrul Fortei de Munca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI