Close sidebar
Close sidebar

Un milionar a primit 1 dolar de la un băiețel care l-a confundat cu un om al străzii. Ce a urmat este fabulos

Un milionar a primit un dolar de la un băiețel care l-a confundat cu un om al străzii. Scena a fost surprinsă pe camerele de înregistrare ale unui restaurant din Louisiana unde omul de afaceri intrase să își bea cafeaua de dimineață.

Sorin Negru,

Milionar confundat cu un om al străzii

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un băiat de doar 9 ani a confundat un milionar cu un bărbat fără adăpost și i-a dat ultimul său dolar, potrivit Business Insider.

Citește și: Cine nu mănâncă tot din farfurie plătește o taxă de 2 euro! Restaurantul cu specific chinezesc pe care clienții l-au criticat pe internet

Băiețelul de nouă ani din Baton Rouge, Louisiana, l-a confundat pe omul de afaceri Matt Busbice cu o persoană fără adăpost și i-a oferit ultimul său dolar, după cum a prezentat CBS într-un reportaj TV.

Cum a fost confundat milionarul cu un om al străzii

Incidentul a avut loc după ce Matt Busbice, în vârstă de 42 de ani, și-a părăsit casa în grabă într-o dimineață, după ce a auzit o alarmă de incendiu.

După ce s-a convins că alarma nu a fost una reală, milionarul s-a îndreptat către o cafenea locală.

Milionar confundat cu un om al străzii

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Pentru ultima masă, un deținut condamnat la moarte a comandat un festin cu 5 feluri de mâncare și a trimis indicații pentru preparare- antena3.ro

El a plasat comanda și apoi a ieșit afară pentru a-și face rugăciunea de dimineață, după cum arată imaginile camerei de securitate ale incidentului.

Când a terminat, Kelvin Ellis Jr., în vârstă de nouă ani, s-a apropiat de el cu mâna întinsă, crezând că Busbice era un bărbat fără adăpost.

Matt Busbice este un milionar care a obținut succesul după ce a deschis mai multe afaceri de tip outdoor și branduri de impact în industria vânătorii.

„Atunci când dai vei obține, de fapt, mai mult decât crezi”, a spus Busbice pentru CBS News. "Nu puteam să înțeleg asta când eram copil. Și dacă putem răspândi asta, totul se schimbă.”

Ce a urmat după incidentul neobișnuit

Omul de afaceri a rămas mască atunci când băiatul s-a apropiat de el. "Mi-a spus: Scuzați-mă, domnule, sunteți fără adăpost? Pentru că, dacă sunteți, iată un dolar”.

Incidentul l-a impresionat pe Matt Busbice și l-a făcut să-l răsplătească pe copil pentru gestul său.

Nu doar că l-a invitat să aleagă ce dorește din meniul restaurantului, dar îl consideră parte din familie de acum înainte. 

Louisiana a cunoscut creșteri uriașe ale numărului de persoane fără adăpost în ultimii ani, probabil cauzate de impactul devastator al uraganului Ida din 2021.

Milionar confundat cu un om al străzii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI