Close sidebar
Close sidebar

Un milionar celebru din domeniul IT, ucis într-un mod șocant. Corpul lui a fost găsit decapitat și dezmembrat

Un antreprenor milionar din domeniul IT a fost ucis într-un mod șocant. Cadavrul lui Fahim Saleh, fondatorul companiilor Gokada și Pathao, a fost găsit decapitat și dezmembrat în apartamentul milionarului din New York.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un antreprenor milionar din domeniul tehnologiei, fondator al companiilor Pathao șo Gokada, a fost găsit mort la New York, potrivit BBC. Trupul lui Fahim Saleh a fost găsit dezmembrat într-un apartament, luni după-amiază, relatează presa americană. Antreprenorul de origine asiatică era cunoscut mai ales pentru rolul său în crearea de start-up-uri populare în Nigeria și Bangladesh.

Citeste si: Avion prăbușit. Mai mulți morți, printre care și piloții

Potrivit rapoartelor din presa americană, filmările CCTV din clădirea în care locuia Saleh au arătat că Fahim Salem a intrat într-un lift cu un bărbat care purta o mască. Se presupune că trupul său a fost decapitat și dezmembrat cu un ferăstrău electric plasat în apropiere. O sursă fără nume din forțele de ordine a declarat pentru New York Post scena crimei arăta ca o crimă „profesionistă”.

Cine era Fahim Saleh 

Poliția nu a comentat în mod public cazul și nu a dat identitatea victimei, dar Gokada, una dintre firmele co-fondate Saleh, a confirmat moartea sa. "Suntem profund întristați să vă informăm despre pierderea bruscă și tragică a fondatorului și CEO-ului nostru, Fahim Saleh", a declarat firma miercuri.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citeste si: Veste proastă primită de președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, infectat cu COVID-19

Tânărul de 33 de ani, care era fiul unor imigranți din Bangladesh, și-a creat prima companie în timp ce se afla încă în liceu.

El a continuat cu proiectul companiei de călătorie Pathao, care este populară în Bangladesh și Nepal. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI