Close sidebar
Close sidebar

Un milionar cere daune uriașe după moartea fiicei sale, într-un accident

Indurerat de pierderea fiicei pe care o iubea nespus, un milionar din Suceava ii cere celui care a condus-o cu masina spre moarte daune de-aproape doua milioane de euro. Tragedia s-a petrecut in urma cu 6 luni, pe o sosea din judetul Cluj, insa procesul e abia la inceput.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gabriela Ripan avea 20 de ani, era studenta la Cluj si visa sa devina make-up artist, cand destinul ei a fost curmat brusc intr-un accident. Masina in care si-a pierdut viata fusese un cadou de la parinti insa la volan nu era ea, ci presupusul iubit.

Tanarul in varsta de 19 ani a supravietuit si daca initial politistii au banuit despre el ca ar fi fost drogat, ulterior ancheta a aratat ca n-a consumat subtante interzise si nici alcool.

Citeste si: O fetiță de 4 luni a murit într-un cumplit accident, la Brăila! Urma să fie creștinată în weekend

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Gonea, in schimb, cu viteza mare, desi soseaua era inghetata si a incercat a riscat o depasire
din care doar el a scapat cu viata. La 6 luni de la tragedie, tanarul a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, iar familia fetei ii cere daune uriase.

Imagini dramatice

Imaginile surprise dupa accident au fost dramatice si au infiorat o tara intreaga: impactul a fost atat de vputernic incat masina s-a rupt in doua, iar trupul tinerei a fost gasit la metri departare, in camp.

Pentru familia indoliata, suferinta este, in continuare, greu de indurat si chiar daca nimic nu le poate alina, rudele Gabrielei vor ca vinovatul sa plateasca.

1,7 milioane de euro cere omul de afaceri din Suceava de la tanarul care conducea masina, iar mama tinerei, fratele si bunica sunt si ei parte civila in proces.

Daca va fi gasit vinovat, tanarul nu doar ca va fi nevoit sa plateasca daunele uriase, dar ar putea ajunge dupa gratii.

Citeste si: Orbit de griji, un bărbat s-a sinucis după ce autorităţile i-au tăiat ajutoarele sociale

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI