Close sidebar
Close sidebar

Un milionar de 68 de ani a murit subit la un an dupa ce s-a insurat cu o fata de 21 de ani. Femeia a avut un soc atunci cand a vazut testamentul

Marcel Amphoux avea 68 de ani si se bucura de o viata linistita si neconventionala in Alpii francezi. Se retrasese aproape complet din lume, traia intr-o cabina mica si izolata, fara apa curenta sau electricitate. Dar, multumita acestui stil de viata simplu, omul va strange peste ceva vreme o avere considerabila. in plus, a mai si mostenit o bucata de pamant in satul Puy-Saint-Pierre. Era locatia perfecta pentru o statiune de ski luxoasa.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa cativa ani bucata de pamant a devenit foarte cautata si pretul a urcat nebuneste, dar Marcel nu a fost niciodata interesat sa vanda. Desi nimic nu parea sa arate ca e bogat, el a construit cabine pentru cativa prieteni pe pamantul lui si le permitea sa stea acolo pe gratis.

Femeile nu pareau sa-l intereseze, dar cand a cunoscut-o pe Sandrine, care avea doar 21 de ani, care venea din Paris, in 2010, totul s-a shimbat. Ea i-a explicat ca e agent imobiliar si ca era interesata de pamantul lui. Marcel a refuzat din start, dar cand Sandrine l-a invitat la cina nu a refuzat, potrivit stiri.rol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La un an de la casatorie, Marcel a fost implicat intr-un accident de masina impreuna cu Sandrine si alti doi prieteni ai ei. soferul a pierdut controlul, Marcel a murit, ceilalti au supravietuit. S-a zvonit ca femeia avea o legatura cu moartea lui si la inmormantare toata lumea a tratat-o ca pe ultimul om.

Sandrine a fost anuntata ca fiind singura mostenitoare si a devenit peste noapte multimilionara si a spus tuturor prietenilor lui Marcel ca are de gand sa ii dea afara ca sa construiasca altceva pe acel pamant.

Dar, in mijlocul scandalului, s-a dovedit ca la scurt timp inainte de moarte, Marcel isi modificase testamentul si lasase totul familiei si prietenilor, pe cand Sandrine nu a primit nimic.

Desi Sandrine i-a dat in judecata pentru falsificarea semnaturii, in 2016 a fost dat verdictul final: semnatura era autentica.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI