Scandalul este în floare la Cluj, după ce alianța USR -PLUS l-a nominalizat pe Cristian Bordei pe primul loc la Senat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit ziarului Adevărul, omul de afaceri clujean Ştefan Gadola, cofondatorul uneia dintre cele mai mari companii de pe piaţa de energie din România, l-a demolat pe fostul său angajat, despre care a dezvăluit lucruri incredibile.

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”O mare dezamăgire USR-PLUS! Sunteţi penibili! Am crezut că veţi propune oameni de caracter, de valoare! Dar aţi ales non-valori. De ce nu aţi cerut referinţe despre cei pe care i-aţi ales? Aţi votat… catastrofe pentru senatori! Dar nu îmi fac griji, veţi dispărea rapid pe votul vostru! Mare dezamăgire!”, a notat inițial Gadola, fondatorul Energobit, la aflarea numelor de pe lista alianței USR-PLUS Cluj

Cristian Bordei a avut 12 ani funcții de conducere în cadrul companiei fondate de Ștefan Gadola 

Cum Cristian Bordei a fost angajatul Energobit pentru ani buni, între 2006 și 2018, Gadola a specificat apoi, pentru sursa citată, și ce reproșuri are să-i facă viitorului politician. ”În cadrul companiei nu a avut nicio performanţă, din contră a fost un angajat comod astfel că firma a decis să-l concedieze(...)

De ce să nu poţi da afară un angajat care nu corespunde? În plus, în timpul serviciului, acesta se uita la site-uri interzise minorilor. Ca sa fiu mai concis: era 80% din timp pe site-uri interzise minorilor. Şi pot proba aceste afirmaţii ”, a declarat Gadola.  

bordei
Cristian Bordei este în scandal cu fostul său angajator

După disponibilizare, Cristian Bordei a câștigat în instanță 12 salarii din partea fostei firme la care a lucrat.

Într-un răspuns formulat pentru ziarul Adevărul, Bordei a declarat următoarele referitor la activiatea sa în cadrul firmei condusă de Ștefan Gadola: ”Nu văd ce ar mai fi de comentat. Eu nu am fost nici ruda, nici pila nimănui, deci nu văd cum aş fi putut rezista şi avea anumite funcţii timp de 10-11 ani într-o companie fără să fac nimic toată ziua”.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si