El era încadrat ca bucătar la bordul unei nave militare. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, dar în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale bărbatul nu a putut fi salvat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, în zona digului de sud din Năvodari, unde era o persoană posibil înecată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La faţa locului s-au deplasat pompieri de la Staţia Midia cu o autospecială cu modul de prim ajutor, care au început manevrele de resuscitare, victima fiind în stop-cardiorespirator. De asemenea, în zonă s-a deplasat şi elicopterul SMURD, dar în ciuda eforturilor susţinute ale cadrelor medicale, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Poliţiştii spun că victima are 33 de ani şi este din Constanţa. Bărbatul a decedat după ce s-ar fi scufundat pentru a culege rapane. El era militar, fiind încadrat ca bucătar la bordul navei militare Mărăşeşti.

Cazul este cercetat de Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, sub coordonarea Parchetului Militar Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si