Close sidebar
Close sidebar

Un militar de la unitatea Somesani din Cluj a fost gasit spanzurat. Barbatul avea doar 34 de ani

Un militar in varsta de 34 de ani de la unitatea din localitatea Someseni, judetul Cluj, a fost gasit spanzurat, marti, in foisor, procurorii declansand o ancheta in acest caz.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Militarul Vasile Adrian Jiman, cu grad de caporal clasa a treia, a fost gasit spanzurat in foisorul unitatii militare de catre colegii sai.

”Este vorba despre un caporal de 34 de ani de la unitatea militara din Someseni care a fost gasit marti spanzurat in foisorul unitatii. A fost declansata o ancheta in acest caz. Din informatiile pe care le avem reiese ca gestul a fost facut din motive personale”, a declarat Viorel Siserman, seful Parchetului Tribunalului Militar Cluj.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru autopsie, in timp ce procurorii militari fac cercetari la fata locului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI