Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un militar din Craiova a fost arestat. Bărbatul ar fi încercat să seducă un minor

Poliţia Craiova s-a sesizat din oficiu că într-o locuinţă, un bărbat intenţionează să întreţină raporturi sexuale cu un minor. Polițiștii l-au găsit pe bărbatul de 51 de ani şi pe copilul în vârstă de 15 ani, din Sadova.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un militar din Craiova, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat după ce ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu un minor. 

Atât bărbatul de 51 de ani, cât și minorul, au fost duși la secție

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale, cercetările fiind preluate de către un procuror din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, Circumscripția Teritorială Craiova şi ulterior extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la act sexual cu un minor.

Bărbatul ar fi încercat să seducă băiatul pe o rețea de socializare în vederea întreținerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: O copilă de 11 ani a rămas însărcinată cu bunicul ei. Bărbatul a abuzat-o, iar familia nu a lăsat-o să facă avort: „A simțit mișcări ciudate”

Militarul a fost reținut pentru 24 de ore

El a fost escortat de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Militar Timișoara care a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, conform Mediafax.

Citeste si: VIDEO| Scandal la o școală din Constanța, unde profesorii primeau cadouri considerabile. Totul a ieșit la iveală după ce un elev premiant a fost lăsat repetent pentru că nu a vrut să „cotizeze”

VIDEO- Declarațiile oferite de Golban Nicolae Adrian, procuror militar la Parchetul Militar Timișoara

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI