Militarul în vârstă de 23 de ani, pe numele său Robert Andrei Mănoiu a fost găsit decedat în dimineața zilei de 9 septembrie, în apropierea terenului de sport al unităţii. 

”O echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului”

„Maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat.

Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unității, cu o plagă împușcată în dreptul inimii. Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului”, anunță Ministerul Apărării.

Citește și: EXCLUSIV: Elevul care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză vrea din nou la școală/ Iulian Radu: ”Este vorba despre un pericol real, nu este o poveste”

cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

[Sursa foto: Armata Romana - Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre o sinucidere, chiar cu arma din dotare.

Citește și: Un pompier rănit în urma exploziilor de la Crevedia, regretă că nu și-a putut salva colegul: ”Voiam de fapt la Bruxelles, pentru colegul meu, să mă vadă, contează mult”

Tânărul fusese evaluat psihologic în luna februarie 2023

Militarul era angajat al unității militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului național, iar ultima sa evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, moment în care a fost declarat apt pentru executarea serviciului militar.

Citește și: Discuție telefonică pe tema fragmentelor de dronă ajunse pe teritoriul României între șefii Armatelor din România și Ucraina

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre o sinucidere, chiar cu arma din dotare.

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre o sinucidere, chiar cu arma din dotare.

[Sursa foto: MApN]

Acum, cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti, iar la nivelul unității militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanțele producerii acestui eveniment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si