Luni dimineaţa, subofiţerul a acuzat stări de rău, însoţite de ameţeli, fiind internat de urgenţă într-un spital din Priştina.

Bărbatul a acuzat stări de rău și amețeli

”Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, aflat în misiune în Kosovo, a decedat, luni, 14 martie, din cauza unor afecțiuni medicale.

Citeste si: În câte zile trebuie să revină în țară românii din diaspora, în eventualitatea înrolării în armată. Ce ar trebui să știe conaționalii plecați

În dimineața de 14 martie, subofițerul a acuzat stări de rău, însoțite de amețeli, fiind internat de urgență într-un spital din Priștina. Cu toate eforturile echipei de medici, subofițerul a decedat în seara aceleiași zile, cauza decesului fiind o embolie pulmonară acută”, a transmis marți  Ministerul Apărării Naționale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mesajul tulburător al unui prizonier rus pentru mama sa: „ M-ar putea ucide, dar ei mă protejează. Rusia a comis crime”

Cu toate eforturile echipei de medici, subofiţerul a decedat în seara aceleiaşi zile, cauza decesului fiind o embolie pulmonară acută, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de MApN.

În curând urma să se întoarcă acasă

Plutonierul adjutant Gabi-Victor Roman se afla în teatrul de operaţii Kosovo, din iulie 2021, într-o misiune în cadrul KFOR, pe care urma să o finalizeze în luna aprilie.

Citeste si: Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Volodimir Zelenski. România va spriji Ucraina atât bilateral, cât și la nivelul UE

Militarul era angajat în MApN din anul 2000, fiind veteran al teatrelor de operaţii din Irak şi Afganistan.

Era căsătorit şi avea un copil. Conducerea Ministerului Apărării Naţionale transmite condoleanţe familiei îndoliate.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat din Bistrița a găsit o dronă rusească pe care a pus-o în tractor și a transportat-o acasă. Ce au descoperit specialiștii care au analizat-o


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si