Baietelul se juca singur pe balcon, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut in gol, pe acoperișul unei clădiri învecinate. Mama, care a observat în ultima clipă că viața fiului ei este în pericol, a încercat să-l prindă pe copil, însă nu a mai reușit și a căzut și ea de la înălțime.

Citeste si: ATACATORUL CU CROSA, 24 DE ORE DE AREST

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: UN CERȘETOR... BOGAT

Un copil a căzut de la etaj când se juca

Medicii care au venit să le acorde primul ajutor, l-au găsit pe copil cu mai multe răni la cap, iar femeia avea un picior rupt. Băiețelul a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf Maria din Iași, iar mama a fost dusă cu o ambulanță la spitalul din Bacău pentru îngrijiri medicale. Rămâne de văzut dacă ajutoritățile vor deschide o anchetă în acest caz și dacă părinții vor fi trași la răspundere pentru că și-au lăsat copilul nesupravegheat.

Citeste si: PLOI UȘOARE, DAR FĂRĂ CANICULĂ LA MARE

Citeste si: Miran, in pericol de moarte! Tanarul devine tinta razbunarii diabolicei Fusun! Aflati ce se va intampla LUNI, 28 iunie, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: