Un caz șocant a avut loc într-o comună din Dolj. Un copil în vârstă de 11 ani a murit în timp ce era transportat la spital. Mama și sora acestuia au ajuns, în stare gravă, la o unitate medicală, de urgență.

Cauza care a condus familia într-o tragedie ar fi o substanță împotriva puricilor.

Un copil mort, iar mama și sora lui, la spital, din cauza unei substanțe împotriva puricilor

Tragedia s-a petrecut în comuna Gighera, din județul Dolj, noaptea trecută. Unul dintre copiii familiei, un minor în vârstă de 11 ani, a fost preluat de ambulanță pentru a fi transportat de urgență la un spital din Craiova. 

Citește și: O familie din Focșani, intoxicată cu o bacterie periculoasă. Toți membrii au ajuns la spital după ce au mâncat caș

Un minor a murit în ambulanță, în drum spre spital

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din păcate, copilul a decedat în ambulanță, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

Cauza morții minorului ar fi intoxicarea cu o substanță împotriva puricilor. Tatăl familiei ar fi stropit cu insecticid în locuință. 

Stări de rău din cauza substanței ar fi acuzat și mama, în vârstă de 31 de ani, dar și fata familiei, în vârstă de 9 ani. Cele două ar fi fost transportate la spital în cursul serii trecute, în stare gravă.

Citește și: O mamică trage un semnal de alarmă, după ce bebelușul i-a fost chinuit la spital. "Cea mai traumatizantă și groaznică experiență a vieții". Chinurile la care a fost supus micuțul

Un minor a murit în ambulanță, în drum spre spital

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Fetița s-ar afla în stare critică. O vecină a declarat că familia nu ar crește animale și înțelege de ce s-ar fi folosit substanță împotriva puricilor.

"Avea grijă de copii. Purici are toată lumea. (Familia n.red) nu are animale… n-au nimic… nu știu de unde or fi venit (puricii n.red). Ei au cumpărat de câțiva ani casa asta de aici… Unde au mai fost plecați… nu știu să vă mai spun", a spus vecina familiei, conform Gândul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si