Minorul a provocat un accident rutier, deși nu are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Un minor din Dâmbovița a intrat cu mașina în gardul unei case

Din fericire, în urma accidentului nu au existat persoane rănite.

Citește și: Durere într-o familie de români. Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina într-un copac

„În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că un minor, de 15 ani, care nu deţine permis de conducere, ar fi condus un autoturism, pe strada Răsăritului, din Serdanu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi izbit de gardul unui imobil ”, informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Citește și: Accident rutier cu un TIR implicat. Traficul este blocat

Polițiștii dâmbovițeni continuă cercetările în acest caz pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc accidentul.

Accident rutier cu un TIR implicat. Traficul este blocat

Un TIR s-a răsturnat pe şoseaua din Timiş care preia tot traficul de pe autostradă. Traficul este blocat pe un sens de mers.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr de 21 de ani fără permis a furat o mașină, a accidentat un copil de 10 ani și apoi a fugit/ Tânărul s-a predat Poliției

Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe DN68A, drumul care leagă județul Timiș de Hunedoara şi care preia tot traficul de pe autostrada A1 din cauza lotului care lipsește în această zonă.

În urma accidentului, traficul rutier este blocat pe un sens de mers.

Citește și: Un tânăr din Oradea a fost arestat preventiv pentru furt. Acesta a dat două spargeri într-o singură zi

„În urma apelului primit prin SNUAU 112 din data de 26.05.2023, la ora 13:37, am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi prim-ajutor în urma răsturnării unui autotren, în localitatea Coşava. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei Făget cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a anunțat ISU Timiş.

Din primele informații, autotrenul este încărcat cu fier vechi.

Citește și: Accident dramatic în Iași! O copilă de 12 ani s-a stins din viață, iar alta se află în stare gravă la spital, după ce au fost spulberate de mașină

Potrivit ISU Timiş, în TIR se afla doar şoferul care este conștient şi cooperant. Acesta a fost evaluat la faţa locului de către ambulanța SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Traficul este blocat pe un sens de mers.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si