La data de 24 aprilie 2023, în jurul orei 02:45, polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 24 de ani, cetățean sârb, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri și valori din interiorul unei societăți comerciale din orașul Balș.

Citește și: Un recidivist a spart un dispensar. Bărbatul a plecat cu mai multe dispozitive medicale, ștampila doctorului, mai multe parfumuri și suma de 200 de lei

Un minor din Olt a fost reținut pentru furt calificat

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

Citește și: Patru persoane sunt acuzate de tâlhărie și furt după ce au intrat într-o casă din Oravița

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anchetatorii susțin că un minor, în vârstă de 17 ani, din orașul Balș, ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv: o cutie metalică ce conținea 19.000 de lei, un portofel ce conținea 400 de lei, un laptop, cheile unui autoturism și o pungă cu monede în valoare de aproximativ 80 de lei.

O parte din bunuri au fost recuperate

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost recuperate următoarele bunuri: cutia metalică, 15.400 de lei și trei telefoane mobile ce au fost achiziționate din suma de bani sustrasă.

Citește și: Doi tineri au încercat să fure bani dintr-un bancomat din Ocna Șugatag. Pentru a putea sustrage banii liniștiți, ei au vopsit camerele de supraveghere cu spray negru

  ”În urma probatoriului administrat, la data de 24 aprilie 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele minorului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.”, se arată în comunicatul celor de la IPJ Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si