Potrivit unor surse judiciare, crima s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, intr-o locuinta din comuna Bucov, situata la cativa kilometri de municipiul Ploiesti. Tanarul in varsta de 17 ani a mers acasa la un localnic in varsta de 38 de ani si au consumat impreuna alcool. intre cei doi s-a iscat un conflict in urma caruia tanarul l-a injunghiat cu un cutit pe consateanul sau, leziunile fiind fatale.

Nu au fost stabilite deocamdata motivele pentru care adolescentul a comis acest gest. Presupusul agresor a fost identificat si depistat, iar sambta dimineata a fost dus la sediul Politiei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova, care a deschis dosar penal pentru infractiunea de omor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Luna trecuta, un tanar de aceeasi varsta din Prahova care anul trecut si-a ucis tatal cu un cutit a fost condamnat la patru ani de detentie intr-un centru special, fiind gasit vinovat de omor asupra unui membru al familiei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si