Mirele a atras toate privire la eveniment și s-a bucurat de toată atenția invitaților. Acesta a fost încântat de costumația aleasă, ba chiar a și dansat.

Un mire a ajuns viral după ce a venit costumat în Batman

Imaginile au ajuns virale pe internet, iar videoclipul a strâns sute de comentarii amuzante.

Citește și: Transformare de necrezut. "Am slăbit 163 de kilograme și am scăpat de depresie"

Când la 8 ai nuntă și la 9 salvezi lumea"," Au făcut nuntă în Gotham"," Când ți-o spus că la nuntă trebuie de venit în costum, dar nu au precizat de care"," A venit să salveze mireasa"," Era în misiune"," Când n-ai costum și te uiți în dulap"," Pov: la ora 1 are nunta Robin, iar apoi întâlnire cu Joker"," E tot om și Batman până la urmă"," Secvența asta nu am văzut-o în film"," Batman, după o lună în Balkani"," Când trebuie să salvezi orașul, dar frate-tu se însoară", sunt doar o parte din comentarii.

Nuntă spectaculoasă pentru fiica lui Lionel Richie

Artistul Lionel Richie și-a condus fiica la altar, într-un cadru de vis. Fiica sa, Sofia, și-a unit destinele sâmbătă, în cadrul unei ceremonii spectaculoase, cu directorul muzical Elliot Grainge.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Nuntă spectaculoasă pentru fiica lui Lionel Richie

Frumoasa Sophia, în vârstă de 24 de ani, s-a căsătorit într-un luxos hotel din sudul Franței. Tânără a strălucit la ceremonie, iar la petrecere a schimbat trei rochii de mireasă, toate semnate de un mare designer francez.

Citește și: Inelele prin care simți bătăile inimii partenerului, înlocuiesc verighetele tradiționale

Socrul mic, Lionel Richie i-a încredințat mâna fiicei sale unui afacerist și producător muzical, fiu al președintelui celei mai mari case de discuri la nivel internațional. Nunta a fost extrem de luxoasă și fastuoasă, cu invitați bogați și celebri: printre vedete Cameron Diaz, Paris Hilton și Nicole Richie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si