UPDATE: Oficialul a solicitat protectia anonimatului invocand ca o ancheta este in curs, precizeaza AP. Politia nu suspecteaza vreo legatura cu terorismul in acest caz. Imagini transmise de televiziuni de la fata locului surprind persoane luate din Times Square pe targi.

Vehiculul era rasturnat pe o parte, cu doua roti in aer, sprijinit de un stalp de iluminat si de barierele de metal menite sa impiedice accesul masinilor pe trotuar.

UPDATE: Cel putin 13 oameni sunt raniti. Piata a fost inchisa de politie, iar soferul ucigas a fost deja arestat. Exista informatii ca o persoana a murit. Accesul in cladirile din zona a fost blocat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Cel putin zece raniti in Times Square, la New York, dupa ce o maina a intrat in pietoni

Un vehicul a lovit joi cu viteza pietoni, pe un trotuar, in Times Square, la New York, in apropiere de sediul Reuters, scrie agentia.

Departamentul Politiei din New York a oprit circulatia in zona.

 Cel putin zece persoane ranite primeau ingrijiri, pe jos, dupa ce au fost lovite, intr-o zona turistica in Midtown Manhattan, declara martori pentru Reuters.

Sursa imagini


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si