Close sidebar
Close sidebar

Un mort si cinci raniti, intr-un accident produs de un adolescent de 16 ani care circula cu viteza excesiva

O persoana si-a pierdut viata si cinci au fost ranite, sâmbata, intr-un accident produs pe Drumul National 59, in judetul Timis, de catre un adolescent de 16 ani care s-a urcat la volanul unei masini si circula cu viteza excesiva. La un moment dat a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism condus regulamentar in care se aflau patru persoane.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Politiei Judetene Timis au declarat, sâmbata, pentru News.ro, ca o persoana si-a pierdut viata si cinci au fost ranite in urma unui accident produs pe DN 59.

”Un tanar de 16 ani care conducea dinspre Sag spre Timisoara, din cauza vitezei excesive, a patruns pe contrasens si a lovit un autoturism condus regulamentar”, au precizat reprezentantii Politiei Judetene Timis.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In masina care a fost lovita se aflau patru persoane, iar in cea care a provocat accidentul, soferul si un pasager. Pasagerul a decedat pe loc, toate celelalte cinci victime fiind transportate la spital.

Deocamdata, nu s-a stabilit identitatea barbatului care si-a pierdut viata.

Politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si pentru conducere pe drumurile publice fara a poseda permis si incearca sa stabileasa a cui este masina pe care o cunducerea adolescentul.

De asemenea, trebuie stabilit in ce conditii a ajuns acesta sa conduca masina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI