Accidentul a avut loc vineri, în jurul orelor 18.00, pe DN1A, fiind implicat un motociclist și un autoturism în care se aflau două persoane.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un avocat din Buzău

Pompierii intervin cu o autospecială cu apă și spumă. Salvatorii din Cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova intervin, vineri, pentru a acorda asistență medicală victimelor. 

Citeste si: Doi răniți într-un accident cu patru mașini pe DN13

Două persoane din Brașov au fost rănite într-un accident

Două persoane, în vârstă de 35 și 44 de ani din Brașov, au fost rănite, joi, în urma unui accident de pe DN13.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un taximetrist a fost rănit în urma unui carambol cu patru mașini

„Astăzi, pe DN13 E60, km 153+470, în localitatea Văleni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule.

În urma accidentului, a rezultat rănirea a doi bărbaţi, de 35 şi 44 de ani, din Braşov. Aceştia au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto  au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ."

Citeste si:  O autospecială SMURD a fost lovită de tren

Circulația a fost reluată după aproximativ două ore

"În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul” , a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.
Circulația a fost reluată după aproximativ două ore.

Citeste si: Un bărbat din Argeș a călcat cu roata maşinii un poliţist şi l-a acroşat cu autoturismul pe altul. Bărbatul a fost reținut

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si