Un motociclist a înjunghiat de mai multe ori un militar, în comitatul Kent, din Marea Britanie. Martorii au relatat scenele înfiorătoare și au dezvăluit cum motoclistul l-a atacat pe soldat, în repetate rânduri, informează telegraph.co.uk.

Militar înjunghiat de motociclist, pe stradă

Teribilul incident a avut loc în urmă cu o zi. Un motociclist a ajuns în fața cazărmii Brompton din Gillingham, din comitatul Kent, unde l-a atacat pe militarul în uniformă, în vârstă de aproximativ 40 de ani.

Citește și: VIDEO Impact violent: 3 motociclete și un camion! Cum s-a produs accidentul?

Martorii povestesc cum bărbatul a sărit de pe motocicletă când l-a văzut pe soldat și a început să îl înjunghie. La un moment dat, militarul a reușit să scape, dar motociclistul l-a fugărit și l-a atacat din nou.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Martoră la scenele înfiorătoare a fost și soția militarului, care ar fi încercat să îl scape din mâinile motociclistului. Acesta ar fi împis-o pe femeie și a continuat atacul asupra soldatului.

"Când soția a ieșit afară, încercând să îl îndepărteze pe atacator, acesta nici măcar n-a încercat să o rănească.

Singura persoană pe care a vizat-o a fost soldatul pe care l-a atacat", a povestit un martor.

"Primul lucru pe care l-am auzit a fost un țipăt pătrunzător. Când am coborât acolo prima dată, am crezut că este o încăierare între două persoane, dar imediat ce am ajuns acolo ne-am dat seama că este mai mult. Am văzut un bărbat pe podea- nu se mișca, așa că inițial am crezut că a murit imediat, dar poate tocmai i se spusese să nu se miște.

Am stat acolo aproximativ o jumătate de oră până când au pus un cordon, nimănui nu putea să creadă cu adevărat că s-a întâmplat", a declarat un alt martor.

Citește și: Ea este Iasmina, tânăra de 17 ani, care a murit în accidentul de la Iași. Adolescenta conducea un motociclu, iar impactul i-a fost fatal. "Ne rămân stelele amintirilor, să ne aline durerea"

Militarul a fost transportat de urgență la spital. Potrivit medicilor, acesta a fost înjunghiat de 12 ori. Din fericire, acesta este în afara oricărui pericol.

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Un tânăr în vârstă de 24 de ani este principalul suspect. Acesta a fost identificat de autorități la aproximativ 30 de minute de la incident și este arestat de sub suspiciunea de tentativă de crimă. Polițiștii iau în calcul varianta unui atac din cauza unor probleme psihice, până în acest moment suspectul nedeclarând motivul pentru care a recurs la un asemenea gest.

"Motivația atacului este în prezent necunoscută și face obiectul anchetei în curs. Explorăm posibilitatea ca atacul să fie legat de (o problemă) de sănătate mintală", au declarat autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si