Accident, miercuri, în jurul orei 13.00, pe strada Mărășești din Târgu Neamț. Un echipaj de la detașamentul de pompieri din localitate, Serviciul de Ambulanță și Serviciul Rutier au sosit la fața locului.  

Până la sosirea forţelor de intervenţie de la instituțiile menționate, motociclistul prins sub autoturism a fost scos de participanţii la trafic. 

Citește și: Trafic blocat pe DN1. O dubă și o mașină s-au izbit puternic, iar o persoană a rămas încarcerată

„În timp ce un bărbat de 51 de ani, din Poiana Teiului, conducea un autoturism, ar fi acroşat un tânăr de 24 ani, din Târgu Neamţ, care se deplasa în calitate de motociclist, în faţa sa. A fost întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și a stabilirii cauzelor care au determinat producerea accidentului“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.  

Citește și: Un copil a furat o mașină, apoi a provocat un accident în care o persoană a fost ucisă, iar alte zece au fost rănite

În Cluj, trei persoane au fost transportate la spital, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN1

Duminică dimineață, trei persoane au fost transportate la spital, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN1.

Una dintre mașini s-a răsturnat, iar o victimă încarcerată a fost scoasă de pompieri. Evenimentul s-a petrecut pe DN 1 (E60), în afara localităţii Copăceni. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La locul accidentului    au fost trimise două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ şi un echipaj SMURD.

Citește și:  Accident rutier, de ultim moment, cu patru TIR-uri implicate

”Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe partea laterală, şi o persoană încarcerată. Astfel, au fost utilizate accesoriile specifice pentru a asigura accesul către victimă şi extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Victima a fost preluată de către echipajele medicale şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric

Alte două persoane au primit primul ajutor calificat la locul accidentului şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată în sura citată.

Citește și:   Incident tragic în Prahova, după ce doi motocicliști s-au izbit de un tractor. Care este starea victimelor

Potrivit autorităților, un autoturism condus dinspre Cluj-Napoca spre Turda, a intrat în sens opus, pe un segment de drum unde nu există parapete între sensurile de circulație. Ulterior, a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Cluj-Napoca.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si