Un motociclist a murit sâmbătă dimineaţa în urma unui accident produs în Pasajul Unirii din Capitală. Potrivit primelor informaţii, victima ar fi pierdut controlul motocicletei şi s-a izbit de stâlpii de pe mijlocul pasajului.

Citeste si: Un tânăr de 28 de ani a incendiat apartamentul soților care îl găzduiseră. Apoi s-a aruncat de la etajul 10 al clădirii din Capitală

În jurul orei 10.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în Pasajul Unirii.

Cum s-a produs accidentul rutier

Din primele date, conducătorul unei motociclete, care se deplasa în Pasajul Unirii dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit stâlpii care delimitează cele două sensuri de circulaţie, potrivit unui comunicat al Brigadei Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un băiat în vârstă de 16 ani din Galați a amenințat un bărbat cu cuțitul în plină stradă

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul motociclistului, după efectuarea manevrelor de resuscitare. Traficul rutier a fost restricţionat în Pasajul Unirii dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir.

Tragedie, sâmbătă dimineața, în centrul Capitalei. Un motociclist de doar 20 de ani și-a pierdut viața după ce s-a izbit de unul dintre stâlpii din Pasajul Unirii.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si