Un bărbat a murit după ce a căzut din cupa unui excavator. Victima se afla pe un șantier din Vrancea. Accidentul a avut loc în comuna Bolotești, iar acesta a fost anunțat prin serviciul unic de urgență 112.

Citeste si: Un muncitor din Satu Mare a murit sufocat sub un mal de pământ

Apelantul a specificat operatorilor că un angajat al unei societăți comerciale, aflat în timpul programului de lucru, a căzut din cupa unui excavator.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a murit, iar decesul a fost declarat la fața locului, la finalul manevrelor de resuscitare.

Citeste si: Un muncitor român a fost rănit în timpul unor lucrări forestiere în Austria. Bărbatul a fost transportat la spital

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru "comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă".

Un muncitor a murit sufocat de un mal de pământ

Un muncitor a murit după ce un mal de pământ a căzut peste el, în orașul Negrești-Oaș, din Satu Mare. S-a întâmplat joi seară, 13 mai, în jurul orei 20.00.

Citeste si: Un incendiu a mistuit casa a două familii din Maramureș

Bărbatul de 36 de ani lucra într-un şanţ adânc de 4 metri, la montarea ţevilor de canalizare.

Pământul s-a surpat peste bărbatul care era la o adâncime de 4 metri, după cum se poate vedea şi din imaginile transmise de  ISU Satu Mare.

Citeste si:  Anchetatorii au schimbat încadrarea în dosarul mamei din Timișoara. Ce s-a întâmplat, de fapt cu Iulia și cei doi copii

A urmat o operaţiune de salvare a pompierilor. A fost trimis inclusiv un elicopter SMURD, pentru ca, odată scos, bărbatul să fie dus la spital.

Din nefericire, bărbatul a murit sub malul de pământ, astfel că medicii n-au făcut altceva decât să constate decesul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si