Accident la Primăria Hunedoara. Un bărbat care lucra la reabilitarea acoperișului a fost rănit, după ce a căzut de la aproximativ zece metri. Acesta a suferit numeroase traumatisme. Echipajele medicale l-au transportat la spital, fiind conștient.

Citește și: Un muncitor a fost surprins sub un mal de pământ la Iași

Un muncitor a fost surprins sub un mal de pământ la Iași

O persoană a fost surprinsă de un mal de pământ, miercuri, în timp ce efectua lucrări în localitatea Heleşteni, judeţul Iaşi. Din primele informații, la fața locului intervin salvatorii de la  Secţia de Pompieri Pașcani  cu două autospeciale de intervenţie şi un echipaj de prim ajutor calificat. 

”Persoană surprinsă de o surpare de mal în timp ce se efectua lucrări, în localitatea Heleşteni”,  a transmis, miercuri,  ISU Iaşi  . 

Citește și:  Și-a sugrumat soția după ce a venit mort de beat acasă și femeia i-a văzut mesajele obscene din telefon

Colegii bărbatului au fost cei care au sunat la 112, iar pompierii intervin pentru salvarea acestuia. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Trafic restricționat pe Valea Oltului din cauza lucrărilor de toaletare a arborilor

Trafic restricționat pe Valea Oltului din cauza lucrărilor de toaletare a arborilor

Șoferii au stat marți ore în șir în coloană pe Valea Oltului, din cauza lucrărilor de toaletare a arborilor de pe marginea șoselei și a unui accident produs în zonă.

Miercuri, lucrările vor fi continuate. 

Citește și: Un român și-a găsit sfârșitul la muncă în Spania. Avea doar 23 de ani

Marţi pe DN7, pe Valea Oltului, pe ambele sensuri de circulaţie s-au format coloane de autovehicule, în contextul producerii unui accident între două autotrenuri şi al efectuării unor lucrări de toaletare a copacilor.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN7 Râmnicu Vâlcea- Sibiu, la kilometrul 211, în apropierea localităţii Robeşti, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri.

Citește și:  Părinţii de la şcoala unde urmează a fi mutat băiatul de clasa a treia care îşi bate colegii ameninţă că îşi retrag copiii, dacă transferul va fi finalizat

Coloanele de maşini s-au format şi din cauză că pe DN 7, în afara localităţii Câineni, au avut loc lucrări de toaletare a copacilor.

Citește și: Scandal în fața unei săli de jocuri de noroc din Baia Mare! Un bărbat a fost pus la pământ și încătușat după ce a pierdut toți banii la aparate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si