Autoritățile din Otopeni au fost sesizate cu privire la un accident petrecut la locul de muncă. Un bărbat căzuse de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Un echipaj medical SMURD s-a deplasat la fața locului însă nu au reușit decât să constate decesul bărbatului, potrivit Poliției Ilfov.

Comunicatul Poliției Ilfov

”A fost anunțat și Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care va ridica cadavrul în vederea efectuării necropsiei.

În cauză au fost informați și specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, pentru desfășurarea de activități conform competenței”, precizează polițiștii ilfoveni.

Citeste si: O româncă a fost răpită din Germania și dusă la produs în Spania

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Astea sunt ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! Cum s-a filmat cu trei ore înainte de tragedie: "Am luat masa împreuna și apoi..."

Citeste si: Maria Ghiorghiu a prezis moartea lui Cornel Galeș. Ce a scris cu câteva zile în urmă

Citeste si: Luiza Melencu ar fi împlinit astăzi 19 ani

ITM va începe o anchetă

Totodată, autoritățile împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă vor demara o anchetă. Sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si