Accident teribil, în cursul zilei de azi, în jurul orei 12.00. Un muncitor care efectua lucrări de întreținere la un canal a fost lovit de o mașină. O femeie de 48 de ani se afla la volanul autoturismului.

Citește și: Un tânăr din Dâmbovița a decedat după ce a căzut cu un motocultor într-un canal cu apă

Bărbatul avea vârsta de 54 de ani și efectua lucrări la o gură de canal aflată pe partea carosabilă, nesemnalizată corespunzător.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Ioan s-a stins din viață la doar 44 de ani după un accident tragic în Italia. Un băiat de 14 ani a rămas fără tată

Un tânăr din Dâmbovița a decedat după ce a căzut cu un motocultor într-un canal cu apă

Sfârșit tragic pentru un tânăr în vârstă de 23 de ani din Dâmbovița. Acesta s-a stins din viață după ce a căzut cu un motocultor într-un canal cu apă în comuna Cojasca.

Potrivit  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa,  salvatorii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe tânăr, însă fără rezultat, fiind constatat decesul.

”Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de către echipajul de pe ambulanţă",

a anunţat  ISU Dâmboviţa  . 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  Două persoane au decedat după ce o clădire s-a prăbușit în Marsilia. Autoritățile continuă căutările

Cei de la ISU Dâmbovița au anunțat că polițiștii vor deschide o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele producerii evenimentului.

Un bărbat a fost spulberat pe o șosea din Capitală

Tragedie pe o șosea din Capitală. Un bărbat de 35 de ani s-a stins din viață după ce a fost lovit de o mașiină. Din primele informații, la volanul autoturismului se afla actrița Monica Odagiu.

Citește și:  Procurorul Ben Ferencz a murit la vârsta de 103 ani. Acesta s-a născut în România!

Potrivit autorităților, apelul la 112 a fost dat în jurul orei 16.15. O femeie în vârstă de 26 de ani aflată la volanul autoturismului se deplasa pe strada Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei. În zona stației STB Luterană, femeia a accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. 

În urma accidentului, pietonul și-a pierdut viața, după ce au fost aplicate inițial manevrele de resuscitare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  VIDEO| Accident mortal în București! Un bărbat a fost spulberat pe o șosea din Capitală!

Femeia care se afla la volanul mașinii a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs a avut loc accidentul de circulație, a transmis Brigada Rutieră.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si